Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε απόλυτα ασφαλής συσκευασίες ώστε να παραλάβετε το προϊόν σας σε ακέραιη μορφή και ποσότητα. Τα δέματα αποστέλλονται με κούριερ και η παράδοση γίνεται στο χώρο σας ή στο κατάστημα κούριερ της περιοχής σας εφόσον το επιλέξετε. Εκτιμώμενος χρόνος αποστολής 1-5 εργάσιμες.

Επιστροφές αρωμάτων δεν γίνονται αποδεκτές σε καμία περίπτωση σύμφωνα με το άρθρο 3ιβ – Νόμος 2251/1994 που αφορά προϊόντα τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν, τα προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής.

Σημαντική Ενημέρωση αντικαταβολών:

Μετά από κάθε παραγγελία ελέγχουμε το ιστορικό παραγγελιών του πελάτη λόγο ότι υπάρχει έντονο φαινόμενο μη παραλαβής αποστολών μέσω αντικαταβολής. Σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι πελάτης σε παλιότερες παραγγελίες έχει παραλάβει την αποστολή χωρίς πρόβλημα προχωράμε κανονικά στην εκτέλεση της παραγγελία του.

Σε διαφορετική περίπτωση μη παραλαβής αντικαταβολής παλιότερης παραγγελίας χωρίς καμία ενημέρωση, τυχών νέες παραγγελίες από τον ίδιο πελάτη αποστέλλονται μόνο εφόσον έχουν εξοφληθεί μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Παραγγελίες που έχουν εξοφληθεί αλλά δεν έχουν παραδοθεί λόγο λάθους διεύθυνσης που έχει δηλώσει ο πελάτης κατά την παραγγελία ή μη παραλαβής για οποιονδήποτε λόγο, εκτός και αν έχει υποστεί ζημία το δέμα, τυχών επαναποστολή θα πρέπει πρώτα να εξοφληθεί το κόστος επιστροφής και επαναποστολής της παραγγελίας.